Search
  • sharstad

Helicopter rescue


(Norwegian Below)

Today has been a great day with a really nice lunch. Not much has happened exept the helicopter rescue of the person who was struck with snow blindness on his attempt at the top. This just shows us how important it is to notice the small details and don't overlook anything. It's not smart to cheat here at this height. We are planning the days ahead, where we will be wearing as little as possible weight. Everything is well, I am gathering my strenght here in camp 2, getting ready for the next step.

Idag har vært en kjempefin dag, med god lunch, ikke mye som har skjedd. Den store begivenheten idag har vært helikopter redning av personen som ble rammet av snø blindhet på toppstøt. Bare minner oss om å passe på alle detaljer alt er viktig i denne høyden. Det er ikke lov til å jukse med noe. Vi planlegger dagene fremover, vi kommer også til å legge igjen mesteparten av vekt fremover. Alt er vel, vi samler krefter her i camp 2 klare for neste etappe!


0 views

Copyright AimLofty.com

Speaker booking: siv@AimLofty.com
        Telephone: +47 934 28 446

  • Instagram Social Icon