P1030898.JPG
TESTIMONIALS

Hear for yourself what others have to say about my talks, training and expeditions. Then be inspired to experience them for yourself.

"Your talk for me wasn't just about climbing Mount Everest but was how to overcome our fears, how to strive for our goals, how not to let circumstances, situations or people dissaude us from reaching our dreams, how to fight for success in our Mission, how to remain positive in the middle of challenges and great obstacles to overcome, how important it is to have good teamwork, to be united and to have trust in our team....May God bless all the crazy Don Quixotes like us that are determined and committed to keep on chasing our dreams!!!"

~ Pierangelo Fabbri, Italy

"A wonderfully catchy and somewhat different presentation for our merchants!
I got a lot of great feedback on the presentation. Many who thought this gave them more than the pure motivational lectures we have given at previous meetings. Siv made anyone and everyone understand both how dependent you are on your team to succeed, and how far you can go when you have clear goals!"

~ John-Inge Åndal, Purchasing Manager Bunnpris Norway

"Siv did a great job arranging and guiding a climb to the top of Kilimanjaro.  There were eight of us, up to 62 years old, and we all reached the summit!  
And the food, the company, and the spirit were great, all the way up and down!  Many thanks to Siv."

~ Carden Welsh, Executive Advisor Timberland, US

35b145_3bc53675e40141d3ab960e08096601a5~

"Takk for et fott foredrag på Verdiskaperkonferansen. Har fått masse gode tilbakemeldinger på foredraget."

~ Odd Einar Follan, CEO Sparebank 1 Nordvest

Sykehusinnkjøp.png

"Det var veldig bra og spennende å høre om Sivs opplevelser. I tillegg klarte hun å formidle et budskap som var relatert til oss som oppdragsgiver. Dette satte hun sammen med erfaringene fra ekspedisjoner og fra perioden fra det profesjonelle «business livet»."

~ Bjørn Ove Caspersen, Sykehusinnkjøp HF

bunnpris-logo-digital web.png

"En fantastisk fengende og noe annerledes presentasjon for våre kjøpmenn! 

Jeg fikk veldig mange flotte tilbakemeldinger på presentasjonen. Mange som mente dette ga dem mer enn de rene motivasjonsforedragene vi har kjørt på tidligere møter. Siv fikk noen og enhver til å forstå både hvor avhengig man er av teamet sitt for å lykkes, og hvor langt man når med å ha klare mål!

~ John-Inge Åndal, Innkjøpssjef Bunnpris

35b145_29d237e4a49e46f293dae72308c9df4f~

"Itera has satt ambisiøse vekstmål for de kommende årene og startet 2017 med en kickoff for alle ansatte. Siv Harstad vær den viktigste eksterne foredragsholderen i eventet. Målsettingen var at Siv gjennom sin erfaring skulle synliggjøre betydningen av tydelige mål, en vilje til å nå dem og hardt arbeid fra dag til dag. Siv klarte dette på en meget god måte. Hun har en god forståelse for de utfordringer som ambisiøse organisasjoner og ledere må jobbe med i hverdagen. Hun klarte å kombinere en engasjerende fortelling om reisen opp for Mount Everest med læring og praktiske råd til ansatte i en arbeidshverdag der de tar tak i nye utfordringer og jobber med prosjekter med en betydelig grad av usikkerhet. Hennes foredrag var meget godt og tilbakemeldingene fra de ansatte var gjennomgående gode etter eventet. Jeg anbefaler henne sterkt til andre som ønsker å engasjere de ansatte på en spennende og underholdende måte som også har relevans for arbeidshverdagen."

~ Niko Nyström, Konserndirektør Itera

35b145_6d3733e09b934c95aed643d7eaf4ded3~

"Varm Anbefaling: Lørdag 13. februar 2016 hadde jeg og mange av mine kolleger i Storebrand gleden av å høre Siv Harstads foredrag om fjorårets tur mot Mount Everest i Nepal – om forberedelsene, selve turen som så dramatisk ble avbrutt av jordskjelvet, om veien hjem, og om planene om en ny tur i år. I tillegg til en spennende ekspedisjonshistorie, ga Siv oss også innblikk i Nepal - det gjestmilde og fattige fjell-landet som bl.a. lever turister, og som hun snakker om med dyp respekt og omsorg. Våre ansatte brukte deler av denne lørdagen til å bli bedre kjent med bærekraftsarbeidet i Storebrand, om hvordan vi investerer kundenes penger på en måte som gir dem en bedre pensjon og en bedre verden å gå i pensjon i. Sivs foredrag passet veldig godt inn i det faglige programmet vårt og satte vårt eget bærekraftsarbeid i perspektiv. Denne historien, formidlet ved hjelp av både bilder og filmer hun og teamet hennes tok underveis, vil jeg på det varmeste anbefale til andre."

~ Elin M. Myrmel-Johansen, Kommunikasjonsdirektør Storebrand

35b145_a191d3ada56042918efa2a7367b0060d~

"Tusen takk Siv for ditt gripende foredrag og din genuine måte å fremføre budskapet på. Vi følte at vi var med deg på tur. SMIA-publikummet ble sugd inn i din historieformidling og mange fortalte meg at dette var et av de beste foredragene på Oscarsborg-konferansen noensinne.Takk for dine inspirerende bidrag til å tenke utenfor boksen og samtidig være tilstede der du er. Terningkast 7."

~ Rune Semundseth, Businessmastering AS

CLIENTS
Other clients I have enjoyed delivering leadership and motivational talks to:
4H.jpg
infotjenester-u-fo_blå_web.png
35b145_fe19c70359d94d1ba58b9746c1512fc6~
Molde-Folkehgskole_logo_web.png
logo-barnekreftforeningen web.png