Search
  • sharstad

Sun is out, leaving camp 1, entering camp 2.


(Norwegian Below)

Today has been very nice, but started with some really strong winds when we were leaving camp 1, then it was just to put on everything that's windproof and soldier on. When we were finished with the climbing, traversing the crevasse we had a look at the time, and the sun started shining and it just took the entire view. When the sun peaked, it became really hot aswell, so we had to be careful. I've chosen to use this day to listen to my body, stop and look at the beautiful weather, the amazing view, and to feel that my body is doing great. When we got to camp 2 the lunch was ready, which was just perfect. After lunch now we have relaxed, i've had a cup of cocoa, so yeah it's really good right now to relax and enjoy camp 2. We will be staying here for a couple of nights.

Camp #2

Dagen idag har vært veldig fin, startet med enormt sterk vind når vi skulle dra fra camp 1. Så da var det å få på seg alt som var vindtett, når vi var ferdig med klatring, å gå over sprekker, så kom solen ut og tok over. Sinnsykt varmt. Jeg har valgt å bruke dagen for å høre på kroppen. Stoppe for å se på det fine været, vakre utsikten, føler meg i riktig bra form, da vi kom til camp 2 vi fikk lunchen klar. Det var egentlig helt perfekt. Etter lunch har vi nå slappet av og tatt meg en kakao, så ja, var deilig å slappe av og kose oss i camp 2. Blir her noen netter!


0 views

Copyright AimLofty.com

Speaker booking: siv@AimLofty.com
        Telephone: +47 934 28 446

  • Instagram Social Icon