Search
  • sharstad

Gorak Shep - Everest Base Camp - Gorak Shep. En sterk dag.


Dagen idag har vært preget av sterke, grusomme men også fine opplevelser. Gruppen har fått snakket med sine Nepalesiske venner og gjengen fra Hvitserk som alle bærer med seg sterke fortellinger om de siste dagenes opplevelser. Vel fremme i Everest Base Camp ser man virkelig hvor enorme ødeleggelser og naturkrefter som har vært i sving. Fra å se døde kropper pakket inn blir det helt surrealistisk å finne at campen til vår gruppe nesten er like hel. Idag har de enda en gang fått kjenne på den enorme gjestfriheten og varmen som Sherpafolket som er i området fortsatt deler med seg av til tross for alt de går igjennom nå.

Gruppen er nå tilbake i Gora Shep hvor de blir et par dager. Det er ike noen vits i å begynne å bevege seg nedover eda da området syd for Namche fortsatt er utryggt, De har nok mat (bl a spekemat og norsk sjokolade) og føler seg trygge der hvor de befinner seg nå. Alle hilser masse hjem til nære og kjære.


0 views

Copyright AimLofty.com

Speaker booking: siv@AimLofty.com
        Telephone: +47 934 28 446

  • Instagram Social Icon