Search
  • sharstad

Akklimatiseringsdag


I dag har Guri Anne og Siv gått en akklimatiseringstur opp til et pass som ligger på 5 560 meters høyde. Været var fint på morgenen men etter hvert kom det tåke og litt snø, så på 5 400 m snudde damene nesen nedover og gikk tilbake til Pål som valgte en hviledag for å pleie forkjølelsen sin.

Dagens ord er motbakketerapi, hva det nå innebærer :-)

To av klatresherpaene er kommet tilbake etter å ha etablert Base Camp, Camp 1 og deler av Camp 2. Det betyr mange høydemeter og tungt å bære. Siv forteller at hvem som helst hadde vært helt utslitt etter en sånn tur, men sherpaene bare smiler. I morgen går turen videre og gruppa ringer inn via satellitt telefon forhåpentligvis i morgen kveld.


0 views

Copyright AimLofty.com

Speaker booking: siv@AimLofty.com
        Telephone: +47 934 28 446

  • Instagram Social Icon