Copyright AimLofty.com

  • Instagram Social Icon

Speaker booking: siv@AimLofty.com
        Telephone: +47 934 28 446

I did it! I reached the Summit, though not without problems.

May 20, 2016

 

(Norwegian below)

Thursday morning Siv reached the summit of Mount Everest as the first Norwegian woman climbing from the south side. Though on her way down she was struck by snow blindness. There are little comments on her situation, but I will update the page as soon as I know more. She is being helped down by one extra sherpa. Norwegian news site link below:

 

Torsdag morgen kom Siv til toppen av Mount Everest, men det var da hun ble rammet av snøblindhet. Det er lite kommentarer på hva som skjer med henne, men hun blir hjulpet ned av en ekstra sherpae. Har ikke noe mer informasjon for øyeblikket, men oppdaterer når jeg får høre mer. Link til historien på NRK her:

 

http://www.nrk.no/mr/siv-_45_-kjempar-for-livet-for-a-kome-ned-fra-mount-everest-1.12955809

Please reload

Featured Posts

8848m – Top of the World

May 31, 2016

1/6
Please reload

Recent Posts

June 19, 2016

May 16, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square