Copyright AimLofty.com

  • Instagram Social Icon

Speaker booking: siv@AimLofty.com
        Telephone: +47 934 28 446

South Col, Camp before Summit

May 18, 2016

Hello! I've now reached South Col which lies at 7920moh, this has been a rather heavy day. I didn't get enough food in me yesterday which today is punishing me. And I just have to say that just around the corner from South Col; OH MY GOD that's so steep down to Camp 3 where we walked today, just insane. So now it's really just patting myself on the back and yell YAY (actually not because everything is exhausting up here) I've reached this far, and I am amazed at myself. We will stay here for a couple of hours, try to relax, get some food, and oxygen. Tonight at 21 we will attempt to push to the summit. So let's see how that goes. Now it's maksimum effort! Talk soon!

 

Hei! Nå har jeg kommet opp til South Col på 7920m i løpet av dagen, egentlig vært en veldig tung dag. Ikke fått i meg nok mat som jeg har fått straffen for i dag, og rett før vi rundet hjørnet frem før South Col, må jeg bare si HERREGUD det var bratt ned til Camp 3. Der vi har gått idag, helt vilt. Så nå er det egentlig bare å klappe seg selv på skulderen og si YAY! Faktisk kommet meg opp hit. Vi skal være her i noen timer, prøve å slappe av og få i seg litt oksygen, og mat. Kl 21 i kveld så prøver vi top støt, for min del så tror jeg nok at jeg er avhengig av riktig med mat og hvile før 21. Og så får vi se hvordan det går, nå er det FULL innsats. Snakkes!

 

(Everest from South Col)

 

 

Please reload

Featured Posts

8848m – Top of the World

May 31, 2016

1/6
Please reload

Recent Posts

June 19, 2016

May 16, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square