Copyright AimLofty.com

  • Instagram Social Icon

Speaker booking: siv@AimLofty.com
        Telephone: +47 934 28 446

I sikkerhet og trygge i Gorak Shep

April 26, 2015

Alle fire er samlet og etter forholdene i god form. De befinner seg nå i Gorak Shep en liten landsby og siste sivilisasjon før Everest Base Camp.  Stedet er lite eksponert for ras og dermed et sikkert sted å være.

 

Den etablerte campen i Everest Basecamp har klart seg fint, men det aller viktigste har enda vært at alle sherpaene og hjelpere i gruppa er uskadde. I morgen går de fire videre mot Basecamp for å sjekke status der, og hjelpe til med det som trengs.  Alle tanker går til folket i Nepal og gruppen presiserer at en ekspedisjon som denne ikke er det viktigste akkurat nå.

 

 

 

Please reload

Featured Posts

8848m – Top of the World

May 31, 2016

1/6
Please reload

Recent Posts

June 19, 2016

May 16, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square