Copyright AimLofty.com

  • Instagram Social Icon

Speaker booking: siv@AimLofty.com
        Telephone: +47 934 28 446

Loboche

April 23, 2015

 

Bildet er av to av våre bærere:   Jeteendra og Sunil

 

Direkte fra Guri:

 

Våknet til nok en dag med fantastisk vær. Sur vind, men ellers helt topp. Formen til Pål var mye bedre så alle tre er klare for å vandre videre Før vi kunne dra måtte vi repakke, nok en gang. En del av utstyret skulle til Lobuche High Camp, men resten skulle følge med oss videre til Lobuche på knappe 5000 moh.

 

Rett ved Dukla ligger den enorme moreneryggen til Kumbu Icefall. Stien snirklet seg ved siden av denne ca 300 høydemeter opp fra Dukla. Som vanlig gikk vi i et «smooth» tempo. La merke til flere som gikk mye hurtigere enn oss, men som lå bak oss på toppen av bakken. Amatører :-)

 

På toppen av bakken ligger minnestedet til mange som har mistet livet på Mount Everest.  Det var sterkt å se og til ettertanke. Fra minnelunden var det lett spasertur til Louche. Her ble vi installert på «Super De luxe» rom. Det var tapet på veggene og antydning til litt klasse. Vi mistenker at Dawa har lært av episoden i Dukla der Guri satt seg fullstendig på bakbena :-)

 

Etter en nydelig lunch fikk vi varmt vaskevann. LYKKE! Setter utrolig stor pris på noe så enkelt etter å ha vært på tur en stund.

 

Rolig dag ellers. I morgen setter vi kursen for Loboche East High Camp. Vi satser på å nå toppen dager etter. Ser frem til å ligge i telt og få litt toppfølelse.

Please reload

Featured Posts

8848m – Top of the World

May 31, 2016

1/6
Please reload

Recent Posts

June 19, 2016

May 16, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square