Copyright AimLofty.com

  • Instagram Social Icon

Speaker booking: siv@AimLofty.com
        Telephone: +47 934 28 446

Namche Baazar - hviledag

April 15, 2015

 

 

 

Her kommer dagens innlegg direkte fra Siv:

 

I dag har vi hatt en superfin hviledag i Namche Basar, hvor vi har ruslet opp til Everest View Hotel på 3880m og snust inn litt tynnere luft. Fordi været har vært som på en god vestlandsdag, sol, vind, litt regn og snø + tåke nedover fjellene - så var utsikten til Everest og Ama Dablam ikke så fantastisk som den kan være.  
 
Etter lunch har vi ruslet litt rund i Namche, koser oss med å være tilbake her - hele gjengen har vært her før. Her har vi gjort den siste shoppingen og kost oss med Lavazza kaffe og eplekake. Vi har fått mye skryt for logoen vår av sherpafolket i Namche.
På turen inn til Everest Base Camp har vi med oss Jens Gangdal, han har sklidd rett inn i teamet og vi synes det har vært trivelig å ha han sammen med oss.
 
Etter gårsdagens monsterbakke opp til Namche, 800 høydemeter - 1000 høydemeter fra der vi sov, er alle i fin form. Så langt har vi aklimatisert bra og gjør de riktige tingene.
 
Vi er glad for at vi hørte på Dawas og hans Lama som insisterte på at vi ikke måtte starte for tidlig, i sesongen. Innover i dalen har det snødd en del, så andre ekspedisjoner som har vært tidlig ute sitter delvis værfast, mens vi koser oss på tur. Det hadde vært verre å ligge i BC, hvor kroppen sakte men sikkert blir mer og mer sliten.
 
I morgen fortsetter vi innover i dalen.

Please reload

Featured Posts

8848m – Top of the World

May 31, 2016

1/6
Please reload

Recent Posts

June 19, 2016

May 16, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square