Search
  • Siv Harstad

I did it! I reached the Summit, though not without problems.

(Norwegian below)

Thursday morning Siv reached the summit of Mount Everest as the first Norwegian woman climbing from the south side. Though on her way down she was struck by snow blindness. There are little comments on her situation, but I will update the page as soon as I know more. She is being helped down by one extra sherpa. Norwegian news site link below:

Torsdag morgen kom Siv til toppen av Mount Everest, men det var da hun ble rammet av snøblindhet. Det er lite kommentarer på hva som skjer med henne, men hun blir hjulpet ned av en ekstra sherpae. Har ikke noe mer informasjon for øyeblikket, men oppdaterer når jeg får høre mer. Link til historien på NRK her:

http://www.nrk.no/mr/siv-_45_-kjempar-for-livet-for-a-kome-ned-fra-mount-everest-1.12955809


0 views
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS

Speaker booking for Siv Harstad: Siv@AimLofty.com
Telephone: +47 934 28 446

© Copyright AimLofty.com 2020. All Rights Reserved.