Search
  • sharstad

Gratulerer med dagen!


(Norwegian below)

Hello! I've reached camp 3 and I'm calling in to congratulate every Norwegian with their national day! Today has been a very heavy day, and we are from this point on in need of oxygen tanks. We thought about pushing to South Col (7920m) today in one go, but instead chose to take another day in camp 3 before pushing South Col tomorrow, this part will be really exhausting. When we get to South Col we are going to have one more rest day before going for the next leg which will be the summit. I am feeling good right now, i can feel my body listening to me and I feel the team is doing good. The person who was collected because of Snow blindness is ok. I hope everyone is having a great 17th of may, and wish me good luck!

Hei! Nå er jeg i camp 3 og ringer inn for å gratulere med dagen til alle Nordmenn, det har vært en tung dag, og fra nå må vi starte med oksygen. Idag tenkte vi på å bevege oss til South Col i samme etappe, men valgte å utsette det. Så det betyr at vi skal i morgen komme oss opp til South Col (7920m) som bli veldig slitsomt. Når vi kommer opp til South Col skal vi ta en hviledag før vi kjører på neste støt som blir summit. I grunn så har jeg det veldig bra med meg selv, jeg kjenner hvordan kroppen fungerer og at teamet jobber bra sammen. Det gikk bra med han som ble hentet i helikopter grunnet snøblindhet. Håper alle har hatt en hyggelig 17. mai. Ønsk meg lykke til!

(Photo of me repelling down from camp 3)


0 views

Copyright AimLofty.com

Speaker booking: siv@AimLofty.com
        Telephone: +47 934 28 446

  • Instagram Social Icon