Search
  • sharstad

The devil is in the details.


(Norwegian Below)

We have entered camp 2, had a really nice day with a good lunch and real easter weather. Now after lunch i've started to put on some warmer clothes. We are relaxing, recuperating, eating and planning the next step. The big thing today has been that one of the guys here has been diagnosed with snow blindness, which is really unfortunate. It is important at this height to remember all the little details and don't hold out on telling people. So what we are going to do now is to just plan tomorrow and get ready to head out.

Vi er i camp 2, hatt en kjempefin dag, med god lunch og sikkelig påskevær. Nå etter lunch har jeg begynt å ta på meg litt ekstra klær. Vi slapper av, henter kreftene, spise og planlegger neste steg idag. Store begivenheten idag har vært at en person har fått snøblindhet som er veldig uheldig. Det er viktig å huske på alle smådetaljene her oppe og det er viktig å ikke se bort fra symptomer. Så vi driver å planlegger morgendagen og gjør oss klare til å gå videre.


0 views

Copyright AimLofty.com

Speaker booking: siv@AimLofty.com
        Telephone: +47 934 28 446

  • Instagram Social Icon