Search
  • Siv

Teamet er tilbake i Norge


I går kveld landet vi alle 3 hjemme i Norge igjen. Alt står bra til med oss alle - etter at den siste 1,5 uken ble veldig anderledes enn vi hadde planlagt og sett for oss. Jeg skal fortelle dere litt mer om dette når det har gått noen dager.

Det eneste viktige nå er at det har gått så bra både med hele teamet vårt og alle andre vi kjenner som var på fjellet, samt familiene til alle Sherpaene. Alle er hele, til tross for mye materielle skader. Dette er vi uendelig takknemmelige for!

Akkurat nå vil jeg takke alle som har fulgt oss, brydd seg, sendt oss meldinger og varme tanker. Vi har alle satt utrolig stor pris på absolutt alle og vil takke hver enket av dere.

English:

Last night all 3 of us landed safely home in Norway again. Everyghing is well with us after a 1,5 week that turned out verry differently than we had planned. I'll tell you a little more about that in a few days.

The only inportant thing now is that it all went well with whole our team, all other people we knew on the mountain and the fammilies to our Sherpas. All are whole and safe, despite much material dammages. This we are imensly greatefull for.

Right Now I'd like to thank all who have followed us, cared, sendt us messages and warm thoughts. We have appreciated absolutely all of them and would like to Thank every one of you.

#SivHarstad #MtEverest2015 #Avalanch #Nepal

0 views

Copyright AimLofty.com

Speaker booking: siv@AimLofty.com
        Telephone: +47 934 28 446

  • Instagram Social Icon