Search
  • sharstad

Lukla - Kathmandu


Idag ble gruppen vekket 06.30 for å dra til flyplassen igjen, igår hadde de nemlig fått inn all bagasjen i flyet og var "nesten" klare til å ta av når kapteinen måtte gi beskjed om at det ikke ble tur den dagen likevel, grunnet endringer i været. Idag gikk alt fint og de kom seg omsider avgårde til Kathmandu. Siv smiler litt når hun forteller om det som hun håper er organisert kaos på denne lille flyplassen.

Nå befinner de seg trygt og godt på hotel Hyatt i hovedstaden. Hotellet har noen skader som dere kan se på bildet, men ikke mer enn at det går fint å bo der. Her blir firkløveret frem til de får plass på fly hjem til Norge.

Deilig å få seg en god varm dusj med trykk på vannet, og ikke minst å få en hårvask etter tre uker uten. De har brukt ettermiddagen til å slappe av og snakket med folk som de møtt på sin vei som også bor på hotellet. Har ikke rukket å se så mye i byen enda men på vei fra flyplassen har de fått med seg noe av skadene. Blir nok her i noen dager, alle har det bra, godt samhold i gruppa og alle prøver å gjøre det det beste av situasjoen. Som Dawa sier som har mistet et par hus og andre ting "what can you do".

Det som er viktig opp i alt er at alle er hele, både sherpaene med familier og de andre som de truffet og kjenner. Etter å ha sett alle skader i Basecamp er det helt utrolig at det har gått så bra som det gjort.

Hilser til alle hjemme !


0 views

Copyright AimLofty.com

Speaker booking: siv@AimLofty.com
        Telephone: +47 934 28 446

  • Instagram Social Icon