Search
  • sharstad

BC - vriåtter - te og tanker på returen


Idag har Siv og Dawa vært i BaseCamp. Her har de pakket og organsiert utstyret som etterhvert skal sendes tilbake. De har spist en deilig lunsj deroppe sammen med de andre sherpaene. For Siv sin del var det godt å få komme tilbake hit idag, sette seg ned å tenke og igjen få snakket med sherpaene som fortsatt befinner seg der. Guri og Jens har spilt minimum 50 omganger med vriåtter og Pål har gått seg en tur og bl a drukket te på en annen lodge. Middag idag var joikakaker som Siv hadde med fra BC.

Gruppen har sammen med Dawa begynt å sakte men sikkert tenke på returen ut av fjellet til nærmeste lokale flyplass. Det er ut som om det fortsatt kan ta noe tid, men organisering og planlegging er igang.

Dagens bilde er tatt for to dager siden når gruppa var i Basecamp.


0 views

Copyright AimLofty.com

Speaker booking: siv@AimLofty.com
        Telephone: +47 934 28 446

  • Instagram Social Icon