Search
  • sharstad

Pangboche - Dingboche (4 410 m)


Fra Siv :-)

I dag våknet vi til skyfri himmel og et fantastisk syn av de majestetiske fjellene som er rundt oss. Vi har ruslet innover dalen til Dingboche, 4400m. Det har vært en fantastisk tur hvor vi har kjent på glede og ydmyket over den vakre naturen vi går i. Dingboche er en flott liten landsby og vi bor på den fineste lodgen så langt, ikke minst så har de det varmeste oppholdsrommet så langt. Pål har fått en litt stiv nakke, ikke noe med høyden å gjøre og vi er litt usikker på om det er for å få massasje. Ellers aklimatiserer vi bra og det er tydelig å se at teamet jobber langsiktig. Vi er i gang med en Marathon og ikke en "sprint". Vi er flinke til å ta på oss Gore-tex når det er litt vind, bruker buff for å hjelpe kroppen mot støv og den kalde, tørre lufta -alt vi gjør nå er grunnlaget for det vi skal senere. Etter at vi kom til Dingboche spiste vi lunch og gikk på en aklimatiseringstur til 4650m. Da vi kom ned igjen så var vi heldige å møte en av "gamlegutta" fra den Norske Everest Ekspedisjonen 1985- Bjørn Myrer Lund, han ønsket oss lykke til og minnet oss på at det ikke er værdt helsa eller skader - det er ingen skam å snu. Det er gode ord som vi tar med oss. Han kommenterte også at det ikke var noe stress med å komme seg til Everest Base Camp. For øvrig så er han nabo av Jens som er med oss innover i fjellet, artig for dem å møtes her. Koser oss fortsatt og har daglige latteranfall.


0 views

Copyright AimLofty.com

Speaker booking: siv@AimLofty.com
        Telephone: +47 934 28 446

  • Instagram Social Icon